Leuke items voor herfst en winter

Tijdens herfst en de koudere seizoenen is het belangrijk je kinderen goed aan te kleding. Je wilt ook zorgen dat ze er goed erbij lopen.
Er zijn natuurlijk een aantal kinderkleding items die ieder kind nodig heeft tegen de kou, hier is kwaliteit dan heel erg van belang.

Jassen moeten je kinderen beschermen tegen de kou, daar zouden we het eigenlijk bij kunnen laten. Maar een leuke, warme jas is soms moeilijker te vinden dan je denkt, vooral eentje die ook tegen een beetje slijtage kan. Het kan net zijn dat de jas ook een hit is bij de kinderen, en willen ze vaak ook niks anders aan.

 

De jassen

Een aantal leuke jassen waarvoor je zeker deze herfst/winter voor wilt uitkijken.
Een look dat voor de jongens deze herfst n winter seizoen is een beetje preppy en een beetje street.
Er zijn veel leuke Parka’s verkrijgbaar voor jongens. En als dat niet genoeg is, kan je het leuk combineren met een spijkerjackje.
Spijkerjacks zijn meestal ook een hit bij jongens. Het zijn hele ‘stoere’ kledingstukken en voor ons helpt het dat het duurzaam en slijtvast is. Het liefst als je de mogelijkheid hebt vind je een spijkerjack die met natuurlijke kleurstoffen is gekleurd. Goed voor de huid en het milieu.

Voor de  meiden, kun je deze herfst/winter heel veel afkijken van de runways voor volwassenen. Faux bont is zeker de komende tijd leuk is voor kinderen. Voor kinderen is ook heel fijn omdat het materiaal zo zacht is.
Net als bij volwassenen zien we deze herfst ook veel gebruik van prints, dieren print, bloemen prints, het kan allemaal.

 

 

De outfits

De tops voor kinderen mogen wel altijd kleurrijk zijn hier wordt er ook veel gebruik gemaakt van prints. Meer en meer merken zijn zich vaker aan het focussen op unsiex kleding, dus voor zowel jongens en meisjes geldt zijn prints welkom.

Deze periode zien we en zullen we nog we veel denim zien, in mijn ogen altijd een goede zet.
Denim overalls zijn voor zowel jongens en meisjes hele leuke items.
Het materiaal kan wel tegen een beetje slijtage, en als ze slijten kunnen ze er nog goed uitzien.

 

 

Corduroy maakt ook een ‘come-back’, het is dit seizoen weer helemaal hip.
Het is leuk voor volwassenen en ook voor kids. Coduroy broeken en jacks, het gaat allemaal de komende herfst en winter.

 

 

De Schoenen

Wat voor schoenen je kids aan hebben in de koudere seizoenen is best belangrijk, natte en koude voetjes zijn voor iedereen wel een probleem. Daarom zijn laarzen het perfecte aantwoord hiervoor. In mijn ogen kan je liever de sneakers en de witte schoenen besparen voor de droge dagen.
Er zijn genoeg leuke laarzen voor kinderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *