3 Leuke ideeën om de babykamer op te fleuren met kleur

De vreugde van een ouder worden brengt zoveel beslissingen met zich mee, waaronder het inrichten van de babykamer. Er zijn zoveel extravagante muurschilderingen voor babykamers, maar het hoeft geen ingewikkelde of kostbare beslissing te zijn. Het voordeel van muurschildering is dat u het decor gemakkelijk kunt veranderen als hij of zij groeit. We hebben drie eenvoudige ideeën voor muurschilderingen voor de babykamer op een rij gezet die je zeker aan wat ideeën zullen helpen.

Primaire kleuren

Of u nu een jongen of een meisje verwacht, een delicate gele print met accenten en felle primaire kleuren zorgt altijd voor een vrolijk en stimulerend thema in de babykamer. Vind enkele felgekleurde kussens of houten vormen om die vrolijke kinderkamermuur te accentueren.

Beginnende Wereldreiziger

Wil je de liefde voor het reizen bijbrengen? Wat dacht u van het inlijsten van uw favoriete vakantiefoto’s op een avontuurlijke muurschildering. Of probeer een meer artistieke benadering en laat je foto’s op canvas afdrukken.

Stencils of Stickers

Wie houdt er niet van schattige panda’s? Of je sjabloneert wat leuke bamboe of je probeert kant en klare Bamboo stickers. Dan sjabloneren, schilderen of wat pandastickers tussen het groen plaatsen om de kinderkamer van uw baby een speelse uitstraling te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *