Vakantie met kinderen

Sta je op het punt een vakantie te boeken met de familie nu de herfstvakantie nadert en ga je alle reisblogs af op zoek naar tips? Zoek niet verder! Ik heb namelijk een kort lijstje opgesteld met een aantal bestemmingen die ideaal en geschikt zijn voor een vakantie met de kids! 

 Spaanse stranden

Spanje is altijd een goed idee! Gelukkig is het daar nog minstens 10 graden warmer dan in Nederland, dus boeken maar. Of het nu Barcelona is, Madrid of Valencia, je kunt er heerlijk genieten van het strand, het lekkere eten en natuurlijk de zon. Ook kun je er pretparken vinden of bijvoorbeeld een aquarium of dierentuin die je kunt bezoeken met de kinderen.

 Frankrijk

Frankrijk is waarschijnlijk wel één van de populaire bestemmingen onder het Nederlandse volk, dus is het ook geen slecht idee om hierheen te gaan. Hier barst het van de campings, die overigens kindvriendelijk zijn met leuke waterparken of andere activiteiten die er te doen zijn. Mocht je toch niet zo een camping liefhebber zijn, dan kun je altijd richting het zuiden voor zon, zee en strand. Dat is natuurlijk altijd goed!

 Denemarken

Dit is een ideale bestemming voor de kinderen. In Denemarken is veel ingesteld op kinderen en dus is het zeer kindvriendelijk voor alle activiteiten! Of je nu naar een museum wilt of naar een winkelcentrum, je zult je er zeker kunnen vermaken met je kinderen. PS. Je kunt hier Legoland vinden! Uiteraard een activiteit dat op je to-do list mag staan.

 Portugal

Wil je lekker ontspannen met je familie in de lekkere zon? Dan is Algarve, the place to be in Portugal. Hier heb je mooie stranden en enorme rotsen dat natuurlijk voor een mooi en ontspannen uitzicht zorgt. En niet te vergeten: het lekkere eten! Mocht je nog wat langer willen blijven in Portugal, dan zou je de trip bijvoorbeeld kunnen uitbreiden door een paar dagen te verblijven in Lissabon. Een super kleurrijke stad wat ook leuk is voor verschillende activiteiten met de kinderen.

Voor meer inspiratie kun je ook een kijkje nemen op avonturen.nl. Veel plezier!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *