Tommy Hilfiger Kids Herfst/Winter 2017

Het merk vernoemd naar zijn designer en oprichter, Tommy Hilfiger, is in 1982 op het mode toneel gekomen en is sindsdien een mode powerhouse.
De Tommy Hilfiger kids lijn is in 19… opgericht en wordt uitgevoerd met dezelfde aandacht en intentie als de mode voor volwassenen.

Kinderkleding icoon

De sporty, preppy look is iets waar het merk Tommy Hilfiger wel bekend voor staat. Slacks, pullovers, de iconische rood,wit, blauwe logo. De stijl lijkt simpel maar je weet het wel altijd te herkennen. Dit zie je ook terug in de Tommy Hilfiger kinderkleding.

Het ligt natuurlijk aan je eigen voorkeur en dat van je kind natuurlijk, maar deze look die hilfiger heeft gecreëerd en heeft vastgehouden, de ‘american-classic’ look vind ik persoonlijk een hele passende stijl voor trendy kinderen.

Tommy Hilfiger heeft hun herfst/winter 2017 kinderkleding collectie laten zien. Het lijkt heel erg bij de volwassenen en teen collectie. Het de kleurenpalet die gebruikt wordt is die van de Tommy Hilfiger logo, en ik moet zeggen, het ziet er goed uit. Het is ook op slag herkenbaar.
Donkere kinderkleding, een extra pluspuntje voor Tommy Hilfiger.

Ze hebben een voor jongens en meisjes de herkenbare en benodigde kledingstukken voor de komende herfst en winter.
Wat nu ook heel trending is, is streetwear. Tommy Hilfiger doet natuurlijk ook hieraan mee. Zo heb je voor jongens en meisjes casual joggingbroeken.
Deze joggingbroek met de Hilfiger striping bijvoorbeeld.

 

De kledingstukken die deze herfst/winter collectie voor mij echt uitblinken zijn, de jassen.
Vooral de meisjes jassen zijn echt top. De glimmende bomber jas had meteen mijn aandacht. Deze lange bomberjack is wel iets bijzonders.


foto: Tommy-Hilfiger

Voor de kleine divas heb je ook deze ‘faux fur’ jas gestreept in de Tommy Hilfiger kleuren.
Een goed moment om meteen de voordelen van imitatiebont aan de kids mee te geven.


foto: Tommy-Hilfiger

De Tommy schoenen voor herfst/winter 2017 zijn net als de jassen ook zeker bijzonder. De bekende classic sneaker model heeft een elastisch band in plaats van veters, handig voor het snel aan en uittrekken. Deze leren instappers zijn verkrijgbaar in wit, zilver en goud.

foto: Tommy-Hilfiger

De collectie stelt zeker niet teleur. Het is kindvriendelijk en heel erg trendy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *