Duurzame kleding waar je niet over na hoeft te denken

Duurzame en eerlijke kleding begint wel iets van een norm te worden tegenwoordig voor kinderkleding. Ik denk dat heel veel nieuwe ontwerpers en merken zich ook daarop focussen, natuurlijk voor het milieu maar ook omdat er steeds meer mensen het ook willen.
Voor je kinderen is het natuurlijk belangrijk dat ze met zo min mogelijk schadelijke stoffen in contact komen. Ik vind het is ook een goede les om je kinderen bij te brengen, het leren hoe je met kleding moet omgaan en waarom het belangrijk is na-te denken over waar je producten vandaan komen.

 

Om te besparen is het wel handig om te weten welke merken er zijn die volgens deze normen werken. Die beter produceren en geen gifstoffen gebruiken bij hun productie.
En er zijn genoeg merken die precies dat bieden. En als ze een groot assortiment hebben is het nog superhandig, want dan kan je wel van alles vinden wat je nodig hebt.
En bij een aantal grote merken en shop geldt; vandaag besteld morgen in huis, dus je hoeft nooit lang te wachten op je duurzame producten.

 

Zalando
Een van de grote shops die veel te bieden heeft is Zalando. Zij bieden op hun website een speciale pagina, ECO & FAIR waar je duurzame kledingmerken kan vinden. Ook kinderkleding is hier te vinden die op mens -en milieuvriendelijke wijze gemaakt wordt.

 

 

Het kan wel 

Er zijn ook andere pagina’s waar je meerdere site’s op één plek vindt. Een minder flashy website is ‘het kan wel‘, met minder flashy bedoel ik dat er alleen teskt is. Dat neemt niet weg dat het wel handige informatie is.

 

 

Het shoppen naar duurzame kinderkleding hoeft niet moeilijk te zijn als je weet waar je moet kijken. Je zult niet teleurgesteld worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *