De must have kinderschoenen

Shabbies Amsterdam heeft niet alleen leuke schoenen voor dames, maar ze ontwerpen en produceren ook kinderschoen. Ik ben al enige tijd bekend met hun producten voor volwassenen en ben wou even wat aandacht besteden aan de kinderschoenen, want als zo degelijk en stijlvol zijn als wat ik al ken zijn zullen ze zeker de moeite waard zijn.

 

Wat heeft shabbies voor kinderen?

De kinderschoenen van Shabbies Amsterdam zijn net als die voor volwassenen alleen voor het vrouwelijk geslacht, ze maken alleen meisjesschoenen. Wat niet erg is, want dat kunnen ze bij Shabbies gewoon heel goed. De modellen die voor meisjes verkrijgbaar zijn, zijn vergelijkbaar met de damesschoenen sans hakken.

Natuurlijk leer behandelt met natuurlijke olieën, en het wordt allemaal ontworpen en gemaakt in Europa, je ziet op hun website ook waar de schoenen worden gemaakt. Dat is een leuke pluspuntje richting duurzaamheid.

 

Welke schoenen zijn er verkrijgbaar

Kinderschoenen moeten degelijk zijn. Naast goed uitziende schoenen wil je toch degelijke schoenen die ook de voetjes warm houden en naast dat ook comfortabel zijn.

 

Shabbies heeft een aantal boot variaties en een paar sneakers.
Modellen met en zonder veter, ook met en zonder een wollen voering. Er zijn voor meisjes niet zoveel verschillende kleuren als voor de damesschoenen, maar de kleuren die voor meisjesschoenen beschikbaar zijn, zijn allemaal goed uitgekozen. Donkere kleuren die vlekken verbergen en door het behandelde leer zijn ze ook makkelijk schoon te krijgen, dat is bij kinderschoenen natuurlijk een must.
Wat mij ook opviel, is dat er bijzonder veel aandacht is besteed aan de afwerking van de schoenen.

 

 

Voor tiener meisjes hebben ze ook hele stoere sneakers met een iets hogere rubberen zool.

 

 

Waarom zou ik Shabbies schoenen kopen?

Ik ben vooral onder de indruk van de kwaliteit en de afwerking van de schoenen, de modellen zijn ook allemaal heel erg stijlvol.
Aangezien kinderen snel uit hun schoenen groeien, kan het een overweging zijn om schoenen te kopen die meer dan 100 euro kosten. Gelukkig zijn er geregeld Shabbies schoenen met korting te krijgen via Shabbies of andere outlets wat het weer veel aantrekkelijker maakt. Zelf vind ik de Shabbies kinderschoenen een must buy!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *